TARSUSGÜCÜ  TÜM KATEGORİLERDE GÖZ KAMAŞTIRIYOR...

SPOR AKTUEL
0


HABER-FIRAT MAKTAY 

Mersin 1. Amatör Küme  ekiplerinden  Tarsus temsilcisi Tarsus  Gücü göz kamaştırıyor.

Başta 1. Amatör Küme Grubu olmak üzere  u14, u15, u16 ve u18 yaş kategorilerinde  gösterdiği üstün başarı ile şampiyonluklara ambargo koyan  Mavi  Şimşekler tutulmuyor.

Tarsus  Gücü  Yönetim  Kurulu  As Başkanı Mehmet Kutay Poyraz, Kulüp olarak Mersin amatör liginde örnek futbol  kulüpler  arasında yer aldıklarını  söyledi.

Poyraz, 2023-2024  futbol sezonunda tüm yaş kategorilerinde şampiyonluk hedeflediklerini  kaydederek, şuana kadar  büyükler ligi ile birlikte u14,u15, u16 ve u18 yaş kategorilerinde elde edilen başarıda emeği  geçen antrenör ve oyuncu kardeşlerimize teşekkür  ettiğini dile getirdi.

Tarsus  Gücü  Yönetim  Kurulu  As Başkanı Mehmet Kutay Poyraz şunları söyled8:

"Tarsus  Gücü  Kulüp  Yönetim  Kurulu Üyelerimiz ile birlikte  Takım Sorumlu Antrenörü Onur Biçer ve teknik kadromuz ile  ciddi ve disiplinli çalışmalarıyla Tarsus'taki genç yetenekleri Tarsusgücü  çatısı altında toplayarak yeteneklerini geliştirerek Türk futboluna kazandırmayı hedefliyoruz. Nitekim Tarsus  Gücü'nde bunu takıma yansıtıyoruz. Başta 1. Amatör Küme  olmak üzere u14, u15  u16 ve u18 yaş kategorisinde şampiyonluk  yolunda  emin adımlarla ilerliyor. Hedefimiz Büyükler liginde Süper Amatör  ligine yükselmek. Diğer u14, u15, u16  ve u18  yaş kategorilerinde  Türkiye  şampiyonasına gitmeyi hedefliyoruz. Bunu başaracak  teknik ekip ve oyuncu kadrosuna sahibiz." ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)