TARSUS, 19 HAFTA SONRA ARGUVAN"A PATLADI:2-0

SPOR AKTUEL
0


HABER-FIRAT MAKTAY 


TFF 3.Lig Birinci Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu, ligin 20. Haftasında deplasmanda konuk olduğu Arguvan Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. 


Malatya deplasmanında konuk olduğu Arguvan Belediyespor karşısında ilk yarıyı Cemal Kavalcı 'nın golüyle soyunma odasına 1-0 galibiyet morali ile giren Sarı lacivertli temsilcimiz, ikinci yarının 62. Dakikasında ise Tugay Cicili'nin golüyle farkı 2'ye çıkarttı:2-0. 


Maçın geri kalan dakikalarında skoru değiştirecek gol olmayınca Tarsus idmanyurdu 'muz kendisi gibi küme de kalma mücadelesi veren Arguvan Belediyespor'u 2-0 mağlup etti.


Ligin ilk maçında saha ve taraftarlarının önünde konuk ettiği Talasgücü Belediyespor'u 3-2 mağlup ettikten sonra geçen 19 haftanın ardından Malatya deplasmanında Arguvan Belediyespor'u Cemal Kavalcı ile Tugay Cicili'in golleri ile 2-0 mağlup eden Sarı lacivertli temsilcimiz 3 puan sevincini yaşayarak galibiyet hasretine son verdi.


Kümede kalması matematiksel olarak devam eden Tarsus idmanyurdu, Arguvan Belediyespor galibiyetiyle puanını 9'a yükseltti.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)